Piatra Cubică Albini -
15/15/6-8 cm, cu o față tăiată
Andezit Natur

Piatra cubică din andezitul transilvănean reprezintă o combinație perfectă între estetică și durabilitate, fiind rezistentă la intemperii și trafic intens și având un aspect extrem de plăcut. Poate fi utilizată cu succes atât pentru pavarea curților și a aleilor în domeniul rezidențial, cât și pentru parcări, trotuare, piețe, căi de acces sau infrastructură. Andezitul Elis Pavaje este o rocă naturală cu o gamă de culori care variază de la gri-verzui deschis până la negru. Piatra cubica din andezit este disponibila si in forma antichizata (cu marginile tocite) , cu o fata taiata sau cu o fata taiata si flamata.

Piatra Cubică Albini -
15/15/6-8 cm, cu o față tăiată și fiamată
Andezit Natur

Piatra cubică din andezitul transilvănean reprezintă o combinație perfectă între estetică și durabilitate, fiind rezistentă la intemperii și trafic intens și având un aspect extrem de plăcut. Poate fi utilizată cu succes atât pentru pavarea curților și a aleilor în domeniul rezidențial, cât și pentru parcări, trotuare, piețe, căi de acces sau infrastructură. Andezitul Elis Pavaje este o rocă naturală cu o gamă de culori care variază de la gri-verzui deschis până la negru.

Există mai multe variante de prelucrare a acestei pietre andezit, inclusiv forma antichizată (cu marginile tocite), cu o față tăiată sau cu o față tăiată și fiamată. Procesul de fiamare implică tratarea suprafeței pietrei cu un jet foarte puternic de apă sau cu flacără, ceea ce determină desprinderea unor cristale de pe suprafața sa. Rezultatul este o textură rugoasă și o nuanță mai intensă, oferind un aspect antichizat și distinct.

Piatra cubica
15 x 15 x 10 cm
Andezit

Pavarea cu piatră cubică este o lucrare mai dificilă care trebuie lăsată în seama meșterilor, iar dacă aceasta a fost făcută corespunzător vei avea parte de o priveliște minunată cu un produs natural și care te va servii o viață întreagă. În lucrările de pavare cu piatră cubică a străzilor pentru trafic intens se folosește marimea 10x10x10 cm pentru o rezistență la greutăți excesive. Dacă pe străzi avem nevoie de o piatră cu marimi de 10 cm, în curți este suficient să pavăm cu piatră cubică de 8x8x8 cm, iar la trotuare putem folosi mărimea de 10x10x5 cm sau 5x5x5 cm ambele fiind utile pentru traficul pietonal. Andezitul mai este preferat și pentru diversitatea de culori și structuri în care se găsește, astfel dă o nouă înfățișare spațiului unde este folosit.

Piatra cubica
15 x 15 x 15 cm
Andezit

Pavarea cu piatră cubică este o lucrare mai dificilă care trebuie lăsată în seama meșterilor,iar dacă aceasta a fost făcută corespunzător vei avea parte de o priveliște minunată cu un produs natural și care te va servii o viață întreagă. În lucrările de pavare cu piatră cubică a străzilor pentru trafic intens se folosește marimea 10x10x10 cm pentru o rezistență la greutăți excesive. Dacă pe străzi avem nevoie de o piatră cu marimi de 10 cm, în curți este suficient să pavăm cu piatră cubică de 8x8x8 cm, iar la trotuare putem folosi marimea de 10x10x5 cm sau 5x5x5 cm ambele fiind utile pentru traficul pietonal. Andezitul mai este preferat și pentru diversitatea de culori și structuri în care se gasește, astfel dă o nouă înfățișare spațiului unde este folosit.

4