+40 745 350 451​
vanzari@pavajele.ro
0.00 lei

Coș

0
februarie 23, 2021

Creeaza-ti curtea ta preferata folosind combinatii de pavele

Decorarea spațiului unde iți petreci timpul liber este o adevarată provocare luând în considerare faptul că există numeroase opțiuni și idei. Având așa multe opțiuni în jurul nostru câteodata ne este imposibil să decidem cefel de stil să folosim pentru a creea spațiul preferat. Un mod clasic de a te inspira este acela de a […]

Decorarea spațiului unde iți petreci timpul liber este o adevarată provocare luând în considerare faptul că există numeroase opțiuni și idei. Având așa multe opțiuni în jurul nostru câteodata ne este imposibil să decidem cefel de stil să folosim pentru a creea spațiul preferat.

Un mod clasic de a te inspira este acela de a căuta prin anumite cărți de design sau rasfoirea unui catalog, până la urmă tu decizi ce îți place. Printre primele lucruri care v-ar putea capta atenția după ce ați achiziționat o casă este acela de a schimbati pavajul sau după caz dacă nu există asa ceva sa fiți interesat în a vă pava alea sau o parte din curtea casei.

De preferat este să faci aceasta mișcare înainte de sezonul rece curtea pavata inainte de sezonul rece deoarece acest lucru prezinta multe avantaje. Așa după cum știi, pavajul oferă un aspect curat, poate reduce riscul de polei și nu vei mai fi înconjurat de balți și noroi. Acesta este unul dintre motivele pentru care este indicat pavarea curții dar să nu uităm și de faptul că pavajul este unul dintre factorii care scot în evidență frumusețea locului unde te recreezi în liniște. Dupa ce te-ai hotărât să faci acest pas nu rămâne decât să te orientezi în căutarea materialelor necesare. În ceea ce privește raportul calitate-pret, specialiștii și clienții sunt de parere că pavelele vibropresate sunt cele mei bune deoarece aspectul lor este unul curat, nu va trebui să le întreții și există un risc extrem de scăzut în ceea ce privește înghețul și alunecarea.

Multă lume alege montarea pavujului vibropresat deoarece asigură un aspect igienic și se intreține ușor.

După trecerea sezonului rece, primăvara ne readuce pofta de viață și de a petrece mai mult timp în aer liber cu familia și prietenii. Începând cu acest anotimp, oamenii încep să își amenajeze curtea pentru sezonul cald. În această primăvară, vă propunem un trend apărut care v-ar putea interesa pentru a vă amenaja curtea. Hardscaping este definit ca fiind un concept de amenajare peisagistică ce implică adăugarea mai multor elemente precum: pavele, scări, piatră naturală, piatră cubică, flori și elemente decorative pentru a obține o amenajare ideală și armonioasă din punct de vedere estetic.

În primul rând trebuie sâ începi prin a cautâ cât mai multe surse de inspirație și a te folosi de elementele deja existente în curtea ta. Dacă în curte deții deja flori, grătar exterior si piscină, trebuie doar sa te mai gandești ce ai mai putea adauga pentru a crea o curte armonioasă potrivită dorintelor tale. Elementele principale dintr-o curte frumos amenajată sunt drumurile de acces, aleile și potecile deoarece întărește terenul și conturează zonele în funcție de rolul și utilitatea lor. Acest design pune accent pe utilizarea aranjamentelor de materiale care să creeze un spațiu natural și armonios.

De asemenea, specialiștii recomandă montarea pavajului vibropresat deoarece este de o calitate superioară, prezintă durabilitate pe termen lung și este rezistent pentru perioadele de îngheț-dezgheț. Pentru amenajarea aleilor și a potecilor, mulți oameni preferă combinații creative între piatră naturală și piatră cubică sau lemn, mozaic, pavaje sau dale pentru a oferi un aspect mai apropiat de natură.

Dupa ce ai reușit să îți aranjezi curtea, ai nevoie și de o metodă pentru a-ți stabili o limită a proprietății. Aici trebuie să decizi ce fel de gard vei folosi. De exemplu gardul modular este unul dintre cele mai potrivite variante la care apelează majoritatea oamenilor. Aceste garduri au un aspect de piatră ce este obținut prin despicarea controlată a blocului de beton. Montarea gardului este realizată prin turnarea de beton vibropresat, iar blocurile modulare care compun produsul pot fi folosite pentru realizarea gardurilor ce delimitează proprietățile. De asemenea, tehnologia de producție a bolțarilor de gard din beton este alcătuită din vibropresarea betonului care trebuie sa fie semiuscat. Apoi, betonul este turnat in matrițe metalice folosind instalații de producție de înaltă tehnologie. Incheierea procesului de producție este datorată splitarea bolțarilor de gard din beton care formează gardul modular.

Multa lume se plange deoarece se confruntă cu iarbă crescută prin rosturile dintre pavaje. Pentru intreținerea pavajului este indicat să îl periem sau să îl maturăm în mod frecvent. Pentru curatarea pavajului trebuie să folosiți o perie rigidă și apă cu detergent sau săpun. Este indicat să folosiți apă caldă. De reținut este că nu este indicat să folosiți detergent care conține acid clorhidric, acesta poate deteriora pavajul și poate reduce rezistența stratului de uzură al acestuia.

COPYRIGHT © 2023 SC. HADNAGY VIACOLOR SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle