Despre noi

DE CE SĂ ALEGEȚI HADNAGY VIACOLOR?

Prețuim calitatea la fel de mult ca dumneavoastră și asta se reflectă în tot ceea ce facem. Rezultatele muncii noastre vorbesc de la sine. Iar satisfacția lienților noștri este mereu o prioritate.

ÎNCREDEREA SE CONSTRUIEȘTE ÎN TIMP.

DE 16 ANI, CONSTRUIM CU PROFESIONALISM ȘI DEDICARE.

Am făcut primii noștri pași în 2005 și de atunci, tot creștem. Aria noastră de activitate acoperă montarea de pavele, dale și piatră cubică.

Prioritatea noastră rămâne aceeași ca în prima zi – să oferim servicii de calitate, pe măsura așteptărilor clienților noștri.

Am pornit la drum cu entuziasm și dedicare, ocupându-ne în primă fază de lucrări pe proprietăți rezidențiale. Cu fiecare an, am investit atât în dezvoltarea bazei de utilaje, cât și în echipa noastră de profesioniști. Calitatea serviciilor noastre derivă din perfecționarea continuă a angajaților. Iar echipamentele de ultimă generație pe care le deținem ne permit astăzi să putem duce la bun sfârșit chiar și lucrări de amploare.

Suntem Hadnagy Viacolor – o echipă de profesioniști ce vă stă la dispoziție. Puteți conta pe noi pentru proiecte de orice dimensiune. De la montare de pavaj pe platforme industriale, până la planificări meticuloase, experții noștri sunt tot ce aveți nevoie.

Câteva lucrări realizate de Hadnagy Viacolor

Montare pavaj la boloboc și la milimetru.

Cerere
ofertă