+40 745 350 451​
vanzari@pavajele.ro
0.00 lei

Coș

0

PREGĂTIRE TEREN CU FINIȘER

Portofoliul nostru se extinde dincolo de granițele lucrărilor rezidențiale. Putem asigura pregătirea terenului pentru suprafețe mari în timp record. Grație echipamentului de performanță din dotare, putem finaliza orice proiect cu ușurință.

Amenajarea eficientă a suprafeței pentru un teren de fotbal sau o parcare vă este acum la îndemână. Finiserul pe care echipa noastră îl deține este dotat cu laser și ultrasunete. Ușor de manevrat și oferind rezultate de impact, acest utilaj este o investiție recentă de care ne bucurăm.

Finalizarea proiectelor, indiferent de amploare, devine posibilă într-un interval de timp redus. Pregătirea terenului, montarea de pavele, sunt sarcini facilitate prin utilizarea finiserului. Prețuim calitatea și livrarea la termen a unei lucrări. Așadar, ne dăm silința să furnizăm servicii la cele mai înalte standarde și folosind cele mai moderne utilaje din domeniu.

Dacă doriți o soluție rapidă și eficientă pentru amenajarea unei zone industriale sau a unei parcări, dați-ne de veste! Pentru a obține o ofertă personalizată, contactați-ne!
MONTARE PAVAJ LA BOLOBOC ȘI LA MILIMETRU.
Solicitați ofertă
COPYRIGHT © 2023 SC. HADNAGY VIACOLOR SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE

CERE OFERTĂ

CERE OFERTĂ

magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle
×