+40 745 350 451​
vanzari@pavajele.ro
0.00 lei

Coș

0
februarie 23, 2021

Cum se monteză 700mp de pavaj într-o zi?

Timpul este factorul care lucrează în favoarea omului, deoarece odată cu trecerea lui evoluăm din toate punctele de vedere. Această evoluție este datorată celor care brevetează și muncesc sau pur și simplu inventeză noi lucruri care ne ușurează traiul de zi cu zi. Odată cu modernizarea indusriei au apărut numeroase mașinării care necesită un efort […]

Timpul este factorul care lucrează în favoarea omului, deoarece odată cu trecerea lui evoluăm din toate punctele de vedere. Această evoluție este datorată celor care brevetează și muncesc sau pur și simplu inventeză noi lucruri care ne ușurează traiul de zi cu zi. Odată cu modernizarea indusriei au apărut numeroase mașinării care necesită un efort redus și au un randament mai bun decât munca cu două mâini și lucrează cu aceeași precizie ca și omul.

Noi SC HADNAGY VIACOLOR SRL știm cât de important este pentru client calitatea și exactitatea când vine vorba de montarea pavajului, așa că facem tot posibilul ca munca depusă să reflecteze capacitatea noastră în domeniul de așezarea pavaelelor. Echipa noastră este alcătuită din maiștri și oameni pricepuți în ceea ce fac având drept ajutor o mașină minune în ceea ce privește montarea de pavaj. Acest membru al echipei se numește Optimas H88, un utilaj nemțesc conceput pentru a ușura și îmbunătăți munca omului, reprezentând ce mai recentă tehnologie în montarea pavelelor. Datorită simplității sale în ceea ce privește manevrarea, acesta dictează un ritm alert de lucru, astfel încăt randamentul zilnic fiind de aproximativ 700 mp. Cu o flexibilitate excelentă face posibilă montarea pavajelor de orice tip, de la curți mai mici până la zone mai mari și anume parcări, sedii de firme sau hale uriașe. Acest utilaj vine însoțit de mai multe accesorii, precum o unitate cu perii care se folosește la umplerea rosturilor cu nisip, la care opțional se poate atașa pe o remorcă având un recipient cu apă de 1000 L, care alimentează unitatea cu perii și astfel rostuirea se poate face și cu ajutorul apei rostuirea se face mai eficient. Un alt accesoriu este mătura cilindru care ajută la îndepărtarea nisipului rămas în plus după umplerea rosturilor dintre pavele care are un randament ridicat de lucru datorită lățimii acesteia de aproximativ 190 cm. Alt element important de care ne bucurăm că ne este fidel este Optimas Maxi Screed care ajută la pregătirea și nivelșarea stratului de nisip pe care vin așezate pavelele sau dalele. Acesta este potrivit pentru nivelarea unei game largi de materiale precum: nisip, pietriș, pietriș mărgăritar. Lățimea de lucru este de până la 7,5 m care poate fii stabilită prin atașarea ușor a elementelor. Optimas Maxi Screed este extrem de ușor de folosit acesta se așează cu rotilele pe borduri, necesitând tractarea de un încărcător după care nivelarea perfectă este grantată.

Acestea sunt unele dintre utilajele de care ne folosim pentru a garanta montarea de pavaje cu o mare precizie și calitate fiind mândrii de faptul că am reușit să terminăm proiecte cu o suprafață mare la care am participat precum: Aquapark Nymphaea din Oradea, centrul orașului Râșnov, Hotel Internațional din Sinaia, centrul orașului Timișoara. Crescând de la an la an avem un palmares de suprafețe pavate mai mici sau mai mari în diferite localități cum ar fii: București, Piatra Neamț, Arad, Reghin, Târgu Mureș, Brașov, practic am realizat lucrări de pavaj în toată țara.

COPYRIGHT © 2023 SC. HADNAGY VIACOLOR SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE

CERE OFERTĂ

CERE OFERTĂ

magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle
×